Извештаји

Никола Алексић у Љубљани: Хемијско зарашивање са неба, генетски модификовани организми и Кодекс алиментариус
недеља, 11 новембар 2012 20:22

 

9. новембра је у Љубљани у организацији Српског друштва Задужбина, одржана трибина са темама: Хемијско зарашивање са неба, генетски модификовани организми и Кодекс алиментариус, а гост предавач био је Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада, председник Скупштине Еколошког покрета Србије - Савеза еколошких организација Србије и председник Патриотског блока.

 

Присутни су имали прилику да се поближе упознају са видљивим и невидљивим опасностима које прете глобалној популацији а самим тиме и грађанима Србије. Према речима Николе Алексића, у питању је противуставно и противзаконито спровођење геноцида над грађанима Србије од 2006 док политичари, војска и полиција не чине ништа да би то спречили.

 

 

После изузетно занимљивог предавања, које никог у сали није оставило равнодушним, присутни су имали прилику да госту поставе питања и да се уједно дотакну и неких других тема везаних за екологију и здравље.

 

Изражавамо велику захвалност нашем госту Николи Алексићу на његовом труду који је уложио да трибина у Љубљани буде успешна, као и пожртвовности у праведној борби за добробит свих нас и наших покољења.

 

 

Као и увек на дешавањима у организацији Српског друштва Задужбина, прикупљани су добротворни прилози за хуманитарну фондацију "За српски Космет". Присутни су донирали укупно 269 €.

 

 

 

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа