Извештаји

Хуманитарни турнир у малом фудбалу
недеља, 13 јун 2010 19:41

12. јуна је у Љубљaни одржан први хуманитарни турнир у малом фудбалу, чији је сав приход од уплаћених пријава за турнир намењен за помоћ нашој браћи на Косову и Метохији.
На турниру је учествовало 12 екипа, 11 екипа из Словеније, а једна екипа је дошла из Италије, тачније из Трста. Због тога можемо слободно да кажемо да је ово било уједно и једно од већих окупљања српске омладине у региону.

 

Пре почетка турнира су све екипе које су учествовале изабрале имена својим екипама, од којих је велика већина имала неку додирну тачку са Косовом и Метохијом, да тако и овим симболичким гестом покажемо нашим људима на Космету да нису заборављени, па су тако на турниру учествовале следеће екипе:

ПРИШТИНА
ПРИЗРЕН
БРЕЗОВИЦА
ЗВЕЧАН
ЂАКОВИЦА
ПЕЋКА ПАТРИЈАРШИЈА
МОРАВА
МИЛОШ ОБИЛИЋ
ВИСОКИ ДЕЧАНИ
ОРЛОВИ
ВУЧЈАК
КРАЈИШНИЦИ

 


Иако су резултати били у другом плану, треба напоменути да су све екипе и поред велике врућине показале велику борбеност и залагање, а у финалу су се састале најбоље екипе тога дана, ПЕЋКА ПАТРИЈАРШИЈА и ВИСОКИ ДЕЧАНИ. Боља је била екипа ВИСОКИ ДЕЧАНИ која је славила са 3 : 1 и  однела победу на првом хуманитарном турниру у малом фудбалу.

 


Захваљујемо се свима који су узели учешће на турниру, донаторима, екипама, судијама, посетиоцима и свима онима који су на било који начин помогли да се овај турнир реализује.
Захваљујемо се и нашој браћи из Трста за њихово учешће на турниру.

 

 Посебно се захваљујемо бутику MODS 69 који је донирао мајице за победничку екипу, као и г. Милану Бичанину који је донирао 100 € у хуманитарни фонд За српски Космет.

На крају турнира је прикупљено 795 €, од уплаћених пријава на турнир, продаје мајица и прилога донатора, који ће бити испоручени у оквиру испоруке 8.донације нашем народу на Косову и Метохији, а сви учесници турнира упућују недвосмислену поруку : НЕ ДАМО КОСМЕТ !

 

Слике

 

 

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа