Извештаји

Писмо подршке Дверима и народном протесту против политике Владе Републике Србије
четвртак, 04 април 2013 09:59

Поштовани пријатељи!

Са РТС-а нас и овде у расејању, владајућа, велеиздајничка клика обавештава, како се српски народ налази пред историјским одлукама, како морамо да бирамо између две лоше ствари и како немамо пуно времена за доношење одлуке. Доводе у дилему ствари око којих нема дилеме и праве компромисе тамо где се не праве компромиси. Преговарају са терористима и њиховим менторима о судбини српског народа. Понижавају Србију и српски народ на сваком кораку, још бескомпромисније него што су то чинили њихови предходници. Крше и непоштују Устав државе коју би морали да воде, а вођење су препустили Вашингтону, Бриселу и Берлину, јер немају алтернативу распарчавању, распродаји, тровању и даљем уништавању Србије.

Ми знамо да не постоје неке нове историјске одлуке, због којих би српски народ морао да бира између две лоше ставри, јер су наши преци на Видовдан 1389. направили избор, избор који је наша водиља и водиља целокупног српског народа. Знамо да постоји алтернатива распродаји привредних и природних ресурса. Знамо да постоји алтернатива генетски модификованим организмима. Знамо да постоји алтернатива лажима и неморалу. Знамо да постоји алтернатива велеиздајничкој, марионетској власти у Србији!

Свесни смо веома тешке ситуације и искушењима пред којима се налази српски народ, као и одговорности коју треба сваки појединац и свако удружење да преузме. Због тога пружамо пуну подршку Дверима и народном протесту против политике Владе Републике Србије, у нади да ћемо зауставити даље распарчавање, распродају и тровање Србије.


ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ!


Српско друштво Задужбина

Љубљана, 4. април 2013.

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа