Извештаји

Потписивање протокола о сарадњи водећих српских националних организација
четвртак, 24 фебруар 2011 17:04

Водеће српске националне организације из Србије, Републике Српске и бивших југословенских република потписаће 25. фебруара, у Прес центру у Београду, протокол о сарадњи.

 

 

Позивамо Вас да будете наши гости на конференцији за медије поводом великог догађаја потписивања споразума о сарадњи водећих српских националних организација из Србије, Републике Српске и бивших југословенских република. На конференцији ће бити изнето стање и статус српског народа у околним државама насталим на бившем југословенском простору на коме је српски народ био и остао највећа и најраспрострањенија нација. Посебно ћемо представити протокол о будућој сарадњи између шест најактивнијих српских организација: Српског националног савета у Црној Гори, Српског народног покрета ИЗБОР ЈЕ НАШ из Бањалуке, Српског народног покрета СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ из Новог Сада, Српског националног савета и Српске националне заједнице у БЈР Македонији, Српског друштва ЗАДУЖБИНА из Словеније, и Двери – Покрета за живот Србије из Београда. Конференција ће се посебно бавити предстојећим пописом становништва, који представља најзначајнији догађај за српски народ у региону у 2011. години.

На конференцији говоре: др Момчило Вуксановић, председник Српског националног савета у Црној Гори, Дане Чанковић, председник Српског народног покрета ИЗБОР ЈЕ НАШ из Бањалуке, Зоран Контић, секретар Сената Српског народног покрета СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ из Новог Сада, Гордана Јовић Стојковски, председник Српског националног савета и Српске националне заједнице у БЈР Македонији, Немања Неђић, председник Српског друштва ЗАДУЖБИНА из Словеније, и Владан Глишић, Двери – Покрет за живот Србије.

Београд, петак, 25. фебруар 2011. године, у 12 сати, у Прес центру (ул. Кнез Михаилова бр. 6), Организатор: Двери – Покрет за живот Србије

Двери – Покрет за живот Србије

www.dverisrpske.com

Медијска служба: Е-адреса: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа