Помаже Бог, добро нам дошли...

 

Немањићи Тићино: Помозимо породици Радовановић
недеља, 04 септембар 2011 14:39

Поново смо посетили породицу Радовановић из Угљевика. Нажалост болести и невоље не заобилазе ову намучену породицу. Миленку  је све гору и тренутно користи јаку дозу морфијума због болова, а ни Радослављева супруга Мира још није оздравила. Деца су код тетке на чувању.

 

 

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
Шкабо: Витез, мрав и небо!
недеља, 04 септембар 2011 14:00

Извор: Вечерње Новости
Прошле недеље сам, после лепог наступа у Лепосавићу, прихватио позив да наставим са пријатељима из Хуманитарне организације „Срби за Србе“, који, између осталог, већ годинама, у сарадњи са организацијом „Мајка девет Југовића“ из Звечана, помажу најугроженијим породицама са децом, у енклавама са непријатељске стране Ибра. На најтранспарентнији могући начин (подаци о висини сваке донације и куповине су доступни на сајту: www.srbizasrbe.net), прилози доброчинитеља из матице и дијаспоре се користе за куповину намештаја, беле технике и других средстава, нужних за, колико-толико, нормално функционисање многољудних домаћинстава. Притом се, вршењем набавки у локалу, пружа преко потребна подршка српским произвођачима и трговцима.

 

 

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
СЗС: Нема повлачења, НЕМА ПРЕДАЈЕ!
четвртак, 01 септембар 2011 14:32

 

Извештај: Предраг Маринковић


Нема повлачења, нема предаје! Ношени тим речима, смело, одважно и одлучно представници Хуманитарне организације Срби за Србе спровели су у дело своју до сада највећу хуманитарну акцију (12. по реду) на подручју Косова и Метохије. На притиске које међународна заједница у координисаним акцијама са осведоченим терористима врши над српским народом све јаче у последњих месец дана, одговорено је конкретно. Испоручена помоћ у вредности од преко милион и двеста хиљада динара говори да ни поред свих препрека које је су окупатори поставила пред све нас, није успела да нас пољуља у нашој решености да обиђемо и помогнемо најугроженије Србе јужно од Ибра. У овој детаљно планираној и уз доста труда одлично спроведеној тродневној акцији помогнуто је 27 породица, 62 основца из основне школе у Осојану и Клини,  амбуланта у Осојану и библиотека у истом месту. Овој акцији конкретно су се придужили и братска организација СПО(ј)И и Светосавска Омладина из Суботице уз велики број донатора широм света!

 

Опширније >>> СЗС

AddThis Social Bookmark Button
 
СЗС хуманитарна журка у Приједору
петак, 26 август 2011 21:33

Хуманитарна организација Срби за Србе из Републике Српске организује у Приједору хуманитарну журку 2. септембра са почетком од 20 часова, у кафеу Афродита.


Позивамо све пријатеље, донаторе и чланове организације да дају свој допринос овом хуманитарном догађају и увеличају га својим присуством, а тиме помогну многочлане српске породице!

Више информација на емаил: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

AddThis Social Bookmark Button
 
СПО(Ј)И: Дом културе у бојама српске тробојкe
петак, 26 август 2011 16:56

У суботу 20. августа 2011. године у селу Велико Лаоле код Петровца на Млави, успешно су приведени крају први радови на обнављању школског дворишта, које су покренули омладинци Великог Лаола.

 

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
СЗС: Помоћ за породицу из Новог Сада
понедељак, 22 август 2011 18:28

Извештај: Младен Матијашевић, Србија

Након посете крајем јуна ове године коју су представнци Хуманитарне организације Срби за Србе обавили у породици Иване Дошен-Конц, решили смо да се вратимо и да бар мало олакшамо муке које ова породица вуче већ дуги низ година. У претходним разговорима са мајком Иваном по систему елиминације битно, битније, најбитније дошли смо до закључка да су тренутно најнеопходнији фрижидер и кревет на спрат.

 

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Следећа > Крај >>

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа