Помаже Бог, добро нам дошли...

 

Породица Гојковић
четвртак, 11 јул 2013 09:11

Предраг Гојковић је избјегао са фамилијом у Републику Српску, родом су из Салвоније(Хр), настанили су се у  Градишци, са супругом Горанком и четворо дјеце: Тамара (12 г), Драган (9 г), Јелена (3 г) и Урош(1 г), живе као подстанари у подкровљу једне приватне куће, са њима живи и Предрагова мајка Добрила.

 

Опширније: Немањићи Тићино

AddThis Social Bookmark Button
 
Допуњена школска библиотека
среда, 10 јул 2013 14:59

Последњим допуњеним контигентом од око 200 књига, и званично је завршен мини пројекат опремања градске/школске библиотеке у месту Доња Трепча. Од почетка овог пројекта послато је око 3000 књига и мноштво компјутерске опреме. Преносимо још једном захвалност наставника и школараца за овај труд који је уложен, првенствено од стране пријатеља наше организације господина Банета, а затим и са наше стране. Сходно могућностима Хуманитарна организација Срби за Србе ће и даље наставити са сличним пројектима.

 

Извор: Срби за Србе

AddThis Social Bookmark Button
 
Народни фронт као решење за излазак из кризе српске опозиције (1. део)
уторак, 09 јул 2013 14:32

Бошко Обрадовић
Када и у Србији сазрели време и свест народа о промени - тада треба да буде делатно спреман Српски општенародни фронт и преузме власт.

 

Први део: Зашто смо доживели пораз?
Први корак у самоосвешћивању свих нас који се сматрамо родољубивом опозицијом владајућем режиму Дачића, Вучића и Динкића, морало би да буде признање да смо доживели пораз и да се наша расцепканост у више колона приближила тачки у којој ће на следећим изборима комплетна патриотска опозиција ако се не буде удружила остати испод цензуса. Поставља се најпре питање како смо дошли у овако незавидну ситуацију?

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
Помоћ за изградњу фарме на Космету
уторак, 09 јул 2013 14:20

Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је крајем јуна пројекат изградње фарме коза на Косову и Метохији у селу Прековцу недалеко од народне кухиње. Вредност упућене помоћи наше организације износила је 100.000 динара. Пројекат изградње фарме спроводи Епархијска хуманитарна организација "Мајка девет Југовића", која се брине о раду народних кухиња на Косову и Метохији.

 

Опширније: Срби за Србе

AddThis Social Bookmark Button
 
Срби за Србе у Херцеговини
уторак, 02 јул 2013 20:24

Протеклог викенда на велико задовољство Хуманитарне организације Срби за Србе, успешно је обављена велика акција посете вишечланим породицама на подручју Херцеговине.  Ако изузмемо реализовани велики пројекат набавке трактора и пратећих машина породици Екмечић који смо спровели почетком 2011. године на подручју Херцеговине, даљих активности од тада није било.

 

Опширније: Срби за Србе

AddThis Social Bookmark Button
 
Злочин у Јадовну не смије бити заборављен
недеља, 30 јун 2013 14:22

Јадовно - Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Петар Ђокић поручио је јучер да Јадовно, као страшно мјесто злочина над више од 40.000 људи, углавном Срба и Јевреја, не смије бити заборављено, преносе агенције.
Ђокић, који је у делегацији Владе Републике Српске присуствовао комеморативном скупу код Шаранове јаме на Велебиту у Хрватској, рекао је да је неопходно да представници власти у оваквим приликама подсјећају на овај стравичан злочин, који се десио под вођством усташког вође Анте Павелића у НДХ.

 

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следећа > Крај >>

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа