Помаже Бог, добро нам дошли...

 

2. Хуманитарни фудбалски турнир
четвртак, 12 мај 2011 16:32

Српско друштво Задужбина Вас позива на 2. Хуманитарни фудбалски турнир.

Сав приход од  пријава за учешће на турниру намењен је за помоћ нашој браћи на Косови у Метохији!


Циљ турнира је међусобно дружење Срба из Словеније, Расејања и Српских земаља и истовремено чињење једног скромног геста чиме ћемо помоћи нашу браћу на нашој Светој земљи и дати им на тај начин и моралну подршку, како би истрајали у својој борби за опстанак на вековним огњиштима.

 

 

Иако ће се голови бројати и победе бележити, наш циљ је да тај спортски резултат буде у другом плану, и да овим нашим заједничким гестом пошаљемо неку другу поруку нашој браћи на Космету. Поруку да их српска омладина у Словенији, а и шире није заборавила, и да макар на тренутке дели њихову муку и да им покажемо да нам није свеједно!

 

-    пријава за турнир је 50 евра по екипи.

 

-    број играча је 5+1, и до три резерве максимално.


ВРЕМЕ И МЕСТО ТУРНИРА:

 

-    4.јун, субота


-    терен у насељу Стружево у Крању

 

-    почетак турнира у 10 ујутру

 

-    окупљање у 9 часова на поменутом теренуЗа људе који долазе са стране биће накнадно јављено зборно место на некој од познатих локација у Крању, како се не би случајно изгубили.

 

Пријаве до четвртка, 2. јуна, на мејл  Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

или на број 070 / 745 - 895.


После турнира нас очекује дружење и наставак акције прикупљања помоћи нашој браћи, на забави која ће се одржати у клубу МЦ Једро, Цеста об Сори 15 у Медводама, а као специјални гости све заједно ће нас забављати познати београдски бенд 357, а биће задовољени и они којима више пријају звуци народне музике уз ВКВ бенд.

 

-    почетак у 21 час


Сав приход од улазница  које ће бити у облику добротворних прилога и од продаје пића (цене ће бити симболичне), иде у фонд за помоћ нашој браћи на Космету и биће испоручени у оквиру 10. донације, ако Бог да око Видовдана.


ВАЖНА НАПОМЕНА: Дружење и помоћ браћи у невољи треба да обележе ту суботу, фудбал и забава су само начин да нас се што више окупи баш у том тренутку на једном месту, тако да немојте да одустанете од доласка ако немате екипу за фудбал, немојте да се стидите да сами дођете, јер ће сви око Вас бити Ваша браћа, али исто тако, немојте да заборавите да поведете своје жене и децу, своје девојке и кумове, своје родитеље и пријатеље, све који су Вам драги. Дођите сви да покажемо заједно да нам је стало и да се нећемо тек тако предати!


Добродошли!

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа