Вести

Дружење са децом из Гњилана у Суботици
четвртак, 06 октобар 2011 16:05

Ове године у Суботици у организацији ОШ " Соња Маринковић " 4 пут за редом је организован долазак и дружење школске деце из НВО " Дечија радост" из Гњилана, са простора наше окупиране јужне покрајине Косова и Метохије. Наши драги другари (њих 46) из Гњилана су смештени у породицама својих вршњака из Суботице.

 

 

 

Током десетодневне акције и дружења по први пут активно учешће узима и Српско друштво Задужбина - Повереништво Суботица. Ми смо захвањујући људима добре воље и великог срца организовали у познатом суботичком ресторану Мадера у власништву господина Мандић Данила - Бате (бивши играч фудбалског клуба Црвена Звезда из Београда) који је угостио наше драге другаре на свечаном ручку заједно са свом децом, васпитачима и другим гостима (103 људи).

 

 

Ову акцију у организацији Српског друштва Задужбина поред господина Бате и комплетног особља ресторана Мадера су помогли пријатељи из : Апекс Гаминг из Новога Сада, Агенција Гладијатор из Суботице, Боска Д.О.О. из Суботице, Емикс Д.О.О. из Суботице, Ерцег Д.О.О. из Суботице, Мали Глобус СЗР из Суботице као и господин Стеван Ињац из Суботице. Овом приликом им се захваљујемо од срца што су омогућили да се наши другари осећају пријатно, да на тренутак забораве све недаће кроз које пролазе и пре свега да се друже међу собом и учвршћују пријатељства и да буду сведоци наше заједничке жеље да свом својом снагом у сваком моменту обезбедимо њихову што сигрунију будућност и на тај начин допринесемо очувању суверенитета наше Србије.

 

На крају желимо да изразимо жељу да наше учешће у овој прелепој акцији постане традиционално и на томе ћемо уз помоћ наших добротвора радити.

 

 

Било и остаће!

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа