Помаже Бог, добро нам дошли...

 

Двери траже оставку Владе Србије и ванредне парламентарне изборе
субота, 19 јануар 2013 07:16

Владајућа коалиција на ванредне парламентарне изборе треба да изађе у предизборној коалицији са Хашимом Тачијем и објасни грађанима Србије зашто је признала тзв. "Косово".


 

После новог договора Владе Републике Србије са Хашимом Тачијем и Кетрин Ештон у Бриселу о наплати царина на административним прелазима ка северном делу Косова и Метохије од којих је Влада Србије – сада је то свакоме јасно - направила границу, Покрет Српске Двери тражи оставку комплетне Владе Србије и предлаже да своју нову косовску политику кандидују на ванредним парламентарним изборима. Владајућа коалиција на ванредне парламентарне изборе треба да изађе у предизборној коалицији са Хашимом Тачијем и објасни грађанима Србије зашто је признала тзв. независно Косово.

Ако признајете царину – то значи да признајете нову државу. Последњи договор из Брисела је посебно проблематичан за Двери и због тога што се суверенитет Србије додатно урушава и предаје Европској Унији која ће да убира и расподељује приходе од царине на територији Србије. Тако ЕУ на велика врата постаје отворени колонијални господар у Србији.

Покрет Српске Двери у потпуности подржава Србе са севера Косова и Метохије који одбијају ове нове бриселске договоре. Родољубива јавност широм Србије, региона и расејања огорчена је последњим дешавањима у Скупштини Србије и политиком Владе, а катастрофални потези видљиви су и на другим пољима: продаја пољопривредног земљишта странцима, укидање царина на индустријску робу из ЕУ и даље уништавање домаће привреде, наметање ГМО, најава продаје Телекома, астрономско кредитно задуживање, дозвољавање постављања фашистичких спомен-табли и терористичких споменика на територији Србије...

Овај захтев данас исказују Двери и ДСС, а ускоро ће га понављати и појачавати бројне патриотске организације и грађани широм Србије. Право је време да нова Влада Србије провери своје поверење код грађана које су преварили разним предизборним обећањима, а испоставило се да је нова владајућа коалиција у свему настављач Тадићеве политике. Сада је многима јасније и зашто су Двери морале бити покрадене на прошлим изборима, како би Скупштина и Влада Србије лакше спроводиле све ове диктате из Европске Уније.

Информативна служба Покрета Српске Двери

 

 

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа