Вести

Немањићи Тићино: Изградимо дом Михајловићима
понедељак, 20 јун 2011 14:36

Почели смо изградњу дома за породицу Михајловић из Угљевика. Породица за пар месеци добиће два нова члана, супруга је у блаженом стању, "наши лекари" четири месеца држали су је у болници, тврдећи да има рак на желудцу, Богу хвала није рак већ очекује близанце!

 

 

Петеро малолетне деце у дрвеним баракама, у којим немају услова за нормалан живот, не можемо оставити да у њима  дочекају зиму. Па смо одлучили да почнемо овај велики пројект који надамо се, уз помоћ наших пријатеља из дијаспоре и Ненадових ратних другова као бесплатне радне снаге, до краја године да ћемо привести крају.


Плац, који  је добио на поклон од пријатеља, је превео и извадио је потребну документацију за градњу.  Прошли месец отпочели су радови. Послали смо први део новца са којим су отпочели копање темеља и купили део потребног материјала: шљунак, песак, креч, цемент, арматуру, даску, блокове за зидање, итд.

Месеца јуна наши активисти посетили су Ненада и уручили му новац за наставак рада на темељу, укупно 5066,70 .-км или 3450 .-сфр. У месецу августу посетити ћемо градилиште и купити материјал који буде недостајао. Позивамо све наше пријатеље и доброчинитеље да се прикључе акцији како би овој породици што пре обезбедили  сигуран кров над главом.

 Деца су наша будућност!!!

Немањићи-тићино

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа