Вести

Немањићи Тићино: Породица Драшковић-Роћевић
уторак, 11 октобар 2011 14:53

Као што смо и обећали, пре пар месеци, шесточланој породици Драшковић из Роћевића (Р.С) израдили смо купатило. Део потребног материјала, плочице и лепак, донирали су добри људи власници фирме „Мис-Промет“из Пилице. Остатак материјала купили смо ми: цеви за довод и одвод воде, цеви за одвод канализације, чесме, туш кабина, бојлер, умиваоник, вц шољу, прозор, врата, стиропор, мрежице, лепак, материјал за изолацију купатила и остало.

Вукашину је помогао  његов пријатељ, водоинсталатер из Зворника, који је поставио плочице и санитарију бесплатно, док мајстора за изолацију морали смо да платимо.

 

 


Укупно смо донирали 1685 .-км, "Мис-промет" из Пилице 500 .- км. Овим наша помоћ Драшковићима није завршена, планирамо ускора да деци израдимо и опремимо собе и Снежани да олакшамо живот куповином веш машине.

Однели смо деци велику количину одеће и играчки којима су се веома обрадовали. Наш члан, који жели да остане анониман, деци редовно уплаћује ужину у продавници код школе у Роћевићу. Захваљујемо се власницима фирме Мис Промет из Пилице на великој помоћи и донацији материјала.

Преносимо велику захвалност породице Драшковић свим донаторима и члановима наше организације. Позивамо вас да нам се придружите и подржите у даљем нашем раду да би могли урадити више оваквих пројеката и тиме помогли нашу браћу у Отаџбини.

 

 

СЛИКЕ

 

Само Слога Србина Спасава!!!

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа