Помаже Бог, добро нам дошли...

 

Нинић Голубан –Зворник Р.С
недеља, 10 март 2013 07:08

Живот је чудна прича, а ова прича говори о једном самохраном оцу који живи са две ћерке, које иду у средњу школу и са болесном сестром, која зависи искључиво од њихове помоћи. Свака је прича посебна, можда смо навикли да пишемо и читамо извештаје у којима су актери, претежно самохране мајке или пак породице са оба родитеља, у којем случају је много боље, али нас човек муку мучи, док му не дође до оног, бити или не бити а ако и има наде онда како преживети.

Голубан је, као борац В.Р.С, на ратишту био више пута рањаван и тако носећи ожиљке рата, трудио да обезбеди бар оно основно за живот њих четворо, радећи где стигне, обично је то било, на грађевинским  дневницама, немајући други извор прихода, док није дошао у безизлазан положај који му је наметнуо горе наведено питање.

На сву срећу, сазнао је, за постојање хум.орг. Немањићи, којој се и обратио за помоћ, притом и да га неко од наших активиста посети и увери у стварно стање.

Том приликом уручена су два пакета одеће за његове ћерке, и новчана помоћ у износу од 200.00 марака, јер им је претила, да тако кажемо, опасност, да им искљуће воду и струју, осим тога, видећи у каквој се ситуацији налазе, додатних, 201.00 марку су утрошили у куповину “основних животних намерница”, тако да и овај наш брат може да осети указану им љубав, и надамо се, да и у будуће може рачунати,  јер деца и јесу наса будућност ма ког узраста били.

Немањићи-Tићино

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа