Помаже Бог, добро нам дошли...

 

Нови пројекат СПО(Ј)И-а: "ФК Споји!"
среда, 02 новембар 2011 17:05

По одлуци седнице Управног одбора Српске Православне Омладине Инсбрук - СПО(Ј)И од 10. септембра 2011. године, одлучено је, да се покрене пројекат на друштвеном пољу, тј. фудбалска секција удружења СПО(Ј)И под називом „ФК Споји!“.

 

 

Пројекат је друштвено-спортског карактера и има за циљ да позитивно промовише Србију, српски народ и његове вредности на спортским (фудбалским) теренима у Аустрији и широм српског расејања, као и да окупља српску омладину и тако јој приближи позитиван дух и здрав начин живота.

У екипи има места за чланове удружења СПО(Ј)И, али исто тако и за све остале особе, које желе позитивно да промовишу свој народ или једноставно да се покажу на спортском плану уз максимално поштовање фер плеја.

Екипне боје су црвено-плаво-беле по српској тробојци, што значи да ће „ФК Споји!“ на сваком кораку представљати српску заставу, а на задњој страни дресова се налази српско обележје четири С, као и натпис „FC Spoji! - ФК Споји!“, који симболишу наше залагање за слогу, саборност и спајање међу Србима широм света!

Играчи „ФК Споји!“ се окупљају 2-3 пута недељно током летњег периода и 1-2 пута недељно током зимског периода у хали „BG/BRG Sillgasse“ у Инсбруку, као и на трави, ако то временски услови дозволе.

За првог капитена „ФК Споји!“ изабран је Стефан „Зека“ Јовић, као један од најактивнијих чланова удружења СПО(Ј)И, који ће ту функцију обављати до јануара 2011. године, када ће капитенску траку предати следећем најактивнијем мушком члану удружења, што значи да се капитен мења сваких 4 месеци.

Тренерску функцију обавља цела екипа, што показује да у „ФК Споји!“ не постоје појединци који се истичу, већ да СВИ ЗАЈЕДНО дишемо као један!

 

 

 

Фудбалска секција удружења СПО(Ј)И позива све остале фудбалске клубове и спортска удружења на сарадњу и међусобну подршку, као и све заинтересоване младе Србе, који желе да се прикључе нашој младој екипи и самом удружењу, да нам се јаве путем:


Е-поште: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Телефоном: +43 650 360 87 50
Facebook: Српска Православна Омладина Инсбрук (Jugendverein Spoji)


Тренинг термин у хали BG/BRG Sillgasse, Sillgasse 10, 6020 Innsbruck:

Сваког уторка од 19:00 до 21:00

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа