Помаже Бог, добро нам дошли...

 

НОВО ИЗДАЊЕ ЧАСОПИСА "СПОЈИ!": Шта ћемо оставити у наслеђе будућим генерацијама?!
петак, 11 октобар 2013 18:33

У недељу, 7. октобра 2013. лета Господњег, на дан када се у Нишу одржавала централна прослава обележавања 1700 година од Миланског едикта, у Инсбруку је озваничен излазак петог издања  „Информативног и интеграционог часописа Споји!“.

Поводом изласка петог издања часописа „Споји!“ чланови Српске православне омладине Инсбрук - СПО(Ј)И, организовали су уз благослов пароха Видослава Вујасина хуманитарни штанд испред Храма, на којем су након Свете Литургије сакупљали добровољне хуманитарне прилоге за социјално угрожене вишечлане српске породице на Балкану.

 

Свако ко је приложио добровољан прилог на поклон је добио једно или више примерака најновијег издања часописа "Споји!", кји носи наслов "ШТА ЋЕМО ОСТАВИТИ У НАСЛЕЂЕ БУДУЋИМ ГЕНЕРАЦИЈАМА?!" а главна тема је очување српске културне баштине.

 

 

 

 

Часопис можете поручити електронском поштом на Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели a сав приход од часописа намењен је хуманитарним акцијама за српске вишечлане породице у српским земљама на Балкану, које организујемо самостално или у сарадњи са нашим братским организацијама.

Српска православна омладина Инсбрук - СПО(Ј)И овом приликом још једном захваљује свим пријатељима, подржаваоцима, донаторима и свим људима добре воље, који су на нашем хуманитарном штанду приложили добровољне прилоге и тако директно помогли социјално угроженим вишечланим српским породицама на Балкану!

 

 

Укупно је прикупљено 268,60 евра добровољних хуманитарних прилога! Хвала Вам у име свих српских породица којима је помоћ најпотребнија!

СЛОЖНО КА ОЧУВАЊУ СРПСКЕ КУЛТУРНЕ БАШТИНЕ!

ФОТО ГАЛЕРИЈА

 

Извор: СПО(Ј)И

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа