Вести

Помоћ Породици Миладиновић, село Кржава код Крупња (СРБ)
недеља, 06 фебруар 2011 17:40

Почетком јануара 2010 упознали смо деветочлану породицу Миладиновић из Крупња (СРБ). Живко нигде не ради  бави се узгојом свиња и воћарством, једва успева да прехрани породицу,  једини сигурни извор примања су им четири дечија додатка. Старија деца Драгутин (17) и  Милица (15) похађају средњу школу у Лозници, Наташа (14), Марија (12) и Лазар (7) основну школу у Крупањ, Марта (5) и најмлађа Анђелија (3) трчкарају по кући .

 

 

Следећих пар месеци  помогли смо им да уреде кућу, увели струју, окречили зидове , купили намештај и однели у неколико пута велику количину одеће и намерница. У 2010 гододини  донирали  смо породици Миладиновић 2240.-сфр.

 

После неколико месеци нашег одсуства у 2011  одлучили смо да их поново посетимо и проверимо како живе. Породица је поново сва  на окупу, раздрагана деца су видљиво порасла а вредни Живко је наставио са радом на кући, промене су видљиве. После краћег разговора одлучујемо да купимо кухињу која  им недостаје. Одлазимо са Живком да Крупња где купујемо кухињу, коју ће касније превући, вредност донације 320.- сфр.

 

 

Наше мало некоме може да значи много. Нажалост у нашем народу богатсво се више не мери бројем чељади у дому  већ што већим бројем новца на банковним рачунима. Деветочлана породица Миладиновић нема новца  али има велико богатство у вери у Господа и седмеро прелепе деце.  Поздрављамо се са захвалним Миладиновићима, желећи им свако добро од Господа, и крећемо назад у Србску.

Деца су наша будућност!!!

Немањићи-тићино

 

Слике >>>

 

Преузето са: Х.О. Немањићи - Тићино

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа