Помаже Бог, добро нам дошли...

 

Прекинути преговоре са Приштином
уторак, 29 март 2011 00:00

Двери - Покрет за живот Србије захевају прекид преговора са Приштином


Имајући у виду чињеницу да се настављају званични преговори између представника наших власти у Београду и сепаратистичких побуњеника и ратних злочинаца у Приштини, уз одсуство државне стратегије за Косово и Метохију (а пошто држава нема стратегију, ми смо је понудили), тражимо моментални прекид преговора који могу завршити једино на штету српског народа и државе.

 

 

Преговарачка платформа тзв. делегације Републике Србије није утврђена одлуком Народне скупштине и тзв. делегација Републике Србије не информише редовно представнике Народне скупштине и свеукупну јавност о току преговора. Започете преговоре стога сматрамо нелегитимним.

Уколико тзв. „техничка питања и креативна решења“ о којима ће се разговарати на започетим преговорима буду излазила из оквира дозвољеног Уставом и законима Републике Србије, а све говори да је то сам смисао ових преговора, сматрамо неопходним и потребним организовање свих легитимних и легалних акција институционалног и ванинституциалног карактера како би се заштитили уставни поредак и законитост у нашој земљи.
Европска Унија није посредник од поверења, јер су све њене институције већ дуго у функцији прављења друге независне шиптарске државе на Балкану. Започети преговори су додатно обесмишљени наметањем америчке стране за учесника у преговарачком процесу, док су из процеса преговора у потпуности искључене Русија и Кина.

Боље је одсуство било каквих преговора до промене геополитичких односа снага у свету, него преговори који нас воде даљој предаји Косова и Метохије. Државни врх много већу пажњу треба да посвети присуству државних институција Србије на Косову и Метохији, већој помоћи нашем народу на Косову и Метохији, као и спречавању опасних сценарија да се север Косова насилно утера у шиптарске институције, уз помоћ ЕУЛЕКС-а и НАТО.

Двери - Покрет за живот Србије

 

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа