Помаже Бог, добро нам дошли...

 

Преко 10 000 људи на Породичној шетњи у Београду!
недеља, 29 април 2012 05:42

Без реклама, без довођења хонорарних "симпатизера" из унутрашњости, Двери су окупиле 10 000 људи и тиме послали јасну поруку пред наступајуће изборе!

Покрет породичних људи предвођен Дверима прошетао је данас улицама Београда и још једном показао да породична Србија није умрла, да је жива и да се буди спремна да брани оно једино што нам је остало, наше породице!

 

Окупљени и данас око својих породица, делећи породичне вредности, сви заједно, нас 10 000, показали смо Породичном шетњом у Београду да политички покрет породичне Србије ПОСТОЈИ, РАСТЕ, ШИРИ СЕ и буди наду да ће Србија бити сачувана и у 21. веку.

 

 

Без великих реклама, уз нешто плаката који су већином били исцепани или прелепљени, без плаћених статиста и колона аутобуса из унутрашњости, Двери су, храбро одлучиле да организују овај скуп сигурни у подршку народа - и били смо у праву! Колона која се протезала од фонтане на Тргу Николе Пашића, па до палате Албанија, била је доказ наше вере!

Почело је окупљањем на Платоу испред Филозофског факултета у Београду, да би се наставило Породичном шетњом већ легендарном трасом Плато - Трг Републике - Теразије - Скупштина - Таковска - Светогорска - Македонска - Трг Републике, а онда су хиљаде окупљених поново напуниле Плато, да би чули говоре присутне.

 

 

Наш велики породични скуп Двери увеличали су Дане Чанковић, председник СНП "Избор је наш" из Бањалуке, као и Момчило Вуксановић, председник Српског народног вијећа из Црне Горе, који су показали да ни Дрина, ни режим Мила Ђукановића нису граница.

На Дверомобил, који је стајао на платоу, попели су се и академик Коста Чавошки и проф. др Мила Алечковић-Николић, по ко зна који пут у токе ове кампање показавши да Двери нису саме у овој борбе, већ иза нас стоје еминентни и светски дкоазани интелектуалци.

 

 

Посебним аплаузом испраћени су говори Бошка Обрадовића, члана руководства Двери и једног оснивача, и Владана Глишића, председничког кандидата Двери.

Они су, свако на свој начин, испричали узбудљиву причу о 13 година постојања Двери и годину дана уласка Двери у политику, поручивши да су Двери саме против свих, и против и власти и опозиције, и да ћемо их, заједно са народом који нас у све већој мери подржава, победити у пакету 6. маја, на Ђурђевдан.

Посебну пажњу изазвало је писмо подршке оца Кирила, духовника манастира Хиландар, које је Дверима стигло на дан када је организована шетња.

Са Породичне шетње послата је јасна и недовосмислена порука: Двери су политичка снага која надире, и која ће бити највеће изненађење избора, шта год причале наручене анкете, неупућени аналитичари и потплаћени новинари!

 

ЗА живот Србије, до коначне победе!

 

 

Извор: ДВЕРИ

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа