Вести

Сајт са националном фреквенцијом – удар на режимску цензуру!
уторак, 21 јун 2011 17:41

Национална фреквенција у Србији значи монопол режимских медија и цензуру информација! Томе ће доћи крај!

Данашња медијска ситуација у Србији, поготово случај медија са националном фреквенцијом, призива једну једину асоцијацију: цензуру.

 

 

Она се манифестује кроз систематско потискивање свих садржаја који би могли да угрозе аспирацијe режима. Најбољи пример за то су малверзације са отпуштањем новинара и гашењем емисија (уредник „АЛО“, Мићуновићево гашење „Атлантиса“ на Радио Београду) које показују две битне ствари:

1. режим је све више тоталитаран;
2. режим је уплашен.

Због свега тога, сматрамо да је крајње неоправдано говорити о медијима са националном фреквенцијом, јер та фреквенција не значи и фреквенцију информација, тако да проглашавамо нови термин: МЕДИЈИ СА НАЦИОНАЛНОМ ЦЕНЗУРОМ!

Интегрални медијски систем

Двери су, због овакве ситуације, одлучиле да уведу интегрални медијски систем, превасходно оријентисан на интернет. Он ће у себе укључивати и укључује, нове социјалне мреже, повећану телевизијску продукцију, интернет радио (започео са емисијом Атлантис ултра) и стрип (Србијин забавник). На тај начин, из месеца у месец развијаћемо потпуно алтернативан медијски систем, са намером да парира медијима са националним цензуром управо ширењем оних информација које режим жели да сакрије од грађана Србије. Наш сајт је место за нецензурисане вести свих формата, од видео записа, до скенираних докумената, недовољно познатих јавности.

У том смислу, развили смо и промовисаћемо концепт Националног електронског коридора, који повезује све патриотске и слободоумне сајтове, јер је интернет последњи џеп отпора на који режим још увек, и поред оркестрираних хакерских напада, не може да спусти шапе.

Почело је почело!

Ово је само почетак медијског контранапада. Доста смо се жалили и понашали као Калимеро. Режим је слеп и глув када су медијске слободе у питању и никакво позивање на вредности демократије ту не помаже. Због тога, насупрот медијима са националном цензуром у Србији, излазимо са концептом САЈТА СА НАЦИОНАЛНОМ ФРЕКВЕНЦИЈОМ. Праве информације ће се пробити!

 

 

 

Редакција сајта Двери

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа