Вести

Народни фронт као решење за излазак из кризе српске опозиције (3. део)
среда, 17 јул 2013 13:56

Бошко Обрадовић
У Народни фронт би требало да уђу и странке, али их нећемо чекати. Националне теме појачаћемо социјалним и економским, јер сви губитници транзиције наши су савезници.


Постоје и бржа решења наших проблема. Прво је да у оквиру неке од следећих тактично-показних вежби коју ће Жандармерија одржати Полиција искористи прилику и присуство највиших државних функционера да их све похапси, по узору на чешку полицију. Отворено смо као Двери позивали снаге безбедности, Војску и Полицију, да заштите уставни поредак Србије и спрече владајући режим да спроводи антиуставне активности по питању Косова и Метохије. Наш позив је и даље отворен.

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
Немањићи Тићино: Бобан Стојановић
среда, 17 јул 2013 13:46

Наш активиста из Градишке посетио је и уручио помоћ у лековима, завојима и другим медицинским стварима Бобану Стојановићу из Градишке. Бобан је годинам везан за кревет, породици је месечно потребно преко 1000.- км за лекове завоје и средства за дезифенкцију, јер мора да борави у потпуно стерилној соби.

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
Половна фреза за Радиће у Крајини
уторак, 16 јул 2013 10:51

Протеклих дана, успешно је реализована заостала испорука помоћи породици Радић планирана током наше Васкршње посете Крајини 2012. Том приликом набављена је половна фреза са приколицом и додатним прикључцима у вредности од 2.000 €. Недостатак средстава и проблем са налажењем одговарајуће фрезе били су главни разлози за овако касну испоруку у односу на нашу прошлогодишњу посету.

 

Опширније: Срби за Србе

 

AddThis Social Bookmark Button
 
Народни фронт као решење за излазак из кризе српске опозиције (2. део)
четвртак, 11 јул 2013 09:14

Бошко Обрадовић
Народни фронт не сме да оклева и мора јасно да се определи против новог Тита - Александра Вучића.

 

Како је Александар Вучић постао лидер Друге Србије?
Не желим да трошим време на анализу политичких криминалаца које представљају Ивица Дачић и Млађан Динкић. Они ће ионако завршити као монета за поткусуривање страних центара моћи којима верно служе, а обрисаће их лично Александар Вучић као предизборне адуте на неким од следећих избора на којима треба наћи жртвено јагње за све што не ваља у држави и обезбедити нови мандат на власти. Желим да овом приликом говорим о ономе о коме наши медији више не смеју да изговоре ниједну критичку реч и који се великом брзином приближава статусу новог Тита. Свакодневно смо сведоци све више оних срамних прелетача и улизица који се куну да са Његовог пута неће скренути.

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
Породица Гојковић
четвртак, 11 јул 2013 09:11

Предраг Гојковић је избјегао са фамилијом у Републику Српску, родом су из Салвоније(Хр), настанили су се у  Градишци, са супругом Горанком и четворо дјеце: Тамара (12 г), Драган (9 г), Јелена (3 г) и Урош(1 г), живе као подстанари у подкровљу једне приватне куће, са њима живи и Предрагова мајка Добрила.

 

Опширније: Немањићи Тићино

AddThis Social Bookmark Button
 
Допуњена школска библиотека
среда, 10 јул 2013 14:59

Последњим допуњеним контигентом од око 200 књига, и званично је завршен мини пројекат опремања градске/школске библиотеке у месту Доња Трепча. Од почетка овог пројекта послато је око 3000 књига и мноштво компјутерске опреме. Преносимо још једном захвалност наставника и школараца за овај труд који је уложен, првенствено од стране пријатеља наше организације господина Банета, а затим и са наше стране. Сходно могућностима Хуманитарна организација Срби за Србе ће и даље наставити са сличним пројектима.

 

Извор: Срби за Србе

AddThis Social Bookmark Button
 
Народни фронт као решење за излазак из кризе српске опозиције (1. део)
уторак, 09 јул 2013 14:32

Бошко Обрадовић
Када и у Србији сазрели време и свест народа о промени - тада треба да буде делатно спреман Српски општенародни фронт и преузме власт.

 

Први део: Зашто смо доживели пораз?
Први корак у самоосвешћивању свих нас који се сматрамо родољубивом опозицијом владајућем режиму Дачића, Вучића и Динкића, морало би да буде признање да смо доживели пораз и да се наша расцепканост у више колона приближила тачки у којој ће на следећим изборима комплетна патриотска опозиција ако се не буде удружила остати испод цензуса. Поставља се најпре питање како смо дошли у овако незавидну ситуацију?

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
Помоћ за изградњу фарме на Космету
уторак, 09 јул 2013 14:20

Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је крајем јуна пројекат изградње фарме коза на Косову и Метохији у селу Прековцу недалеко од народне кухиње. Вредност упућене помоћи наше организације износила је 100.000 динара. Пројекат изградње фарме спроводи Епархијска хуманитарна организација "Мајка девет Југовића", која се брине о раду народних кухиња на Косову и Метохији.

 

Опширније: Срби за Србе

AddThis Social Bookmark Button
 
Срби за Србе у Херцеговини
уторак, 02 јул 2013 20:24

Протеклог викенда на велико задовољство Хуманитарне организације Срби за Србе, успешно је обављена велика акција посете вишечланим породицама на подручју Херцеговине.  Ако изузмемо реализовани велики пројекат набавке трактора и пратећих машина породици Екмечић који смо спровели почетком 2011. године на подручју Херцеговине, даљих активности од тада није било.

 

Опширније: Срби за Србе

AddThis Social Bookmark Button
 
<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа