Вести

среда, 13 март 2013 17:25

 

 

Двери крећу у велику опозициону кампању "Овако више не може", за велики народни протест 6. априла и нову опозицију у Србији!


У среду, 13. марта у Медија центру Двери у Београду одржана је ванредна конференција за медије Покрета Двери поводом новонасталих политичких дешавања у Србији. На конференцији су говорили чланови Старешинства Покрета Двери: Владан Глишић, Радован Тврдишић и Бошко Обрадовић.

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
Нинић Голубан –Зворник Р.С
недеља, 10 март 2013 07:08

Живот је чудна прича, а ова прича говори о једном самохраном оцу који живи са две ћерке, које иду у средњу школу и са болесном сестром, која зависи искључиво од њихове помоћи. Свака је прича посебна, можда смо навикли да пишемо и читамо извештаје у којима су актери, претежно самохране мајке или пак породице са оба родитеља, у којем случају је много боље, али нас човек муку мучи, док му не дође до оног, бити или не бити а ако и има наде онда како преживети.

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
СЗС обишли две породице са 19 деце
четвртак, 07 март 2013 09:56

Четворочлана екипа Хуманитарне организације Срби за Србе из Београда посетила је у последњим данима месеца фебруара вишечлане породице Гојковић из села Дудовице код Лазаревца која укупно броји 13 чланова и Кузмановић из села Миросаљаца у близини Ариља са 10 чланова у свом домаћинству.

 

Опширније: Срби за Србе

AddThis Social Bookmark Button
 
Помоћ малом Брани Симићу из Скочића Р.С
уторак, 05 март 2013 13:13

Настављамо са финансирањем рада на дому малог Бране Симића из села Скочић. Један од наших "Немањића", посетио је  Брану и том приликом  исплатио предходно преузете обавезе и уверио се у извођење завршних унутрашњих радова, за које смо издвојили:

 

Опширније: Немањићи Тићино

AddThis Social Bookmark Button
 
Пакетићи за Смедеревску Паланку
недеља, 03 март 2013 07:09

Чланови и пријатељи Хуманитарне организације Срби за Србе из Београда поново су посетили породицу Тодоровић из села Водице код Смедеревске Паланке. Повод, овог пута, био је искључиво дружење са малишанима, којима смо однели и 5 пакетића на свеопшту радост.

 

Опширније: Срби за Србе

AddThis Social Bookmark Button
 
Помоћ за породицу Трифковић са Пала
уторак, 26 фебруар 2013 20:05

У склопу велике Божићне акције која је, између осталих, реализована и на подручју Републике Српске, чланови Хуманитарне организације Срби за Србе посјетили су и помогли породицу Трифковић са Пала. Породица, коју чине родитељи Која и Сандра и њихова деца Дамјана (18), Димитрије (17), Тијана (15), Јована (14), Марија (12), започела је борбу за опстанак после отказа који је отац Којо добио у једној мјесној фирми.

 

Опширније Срби за Србе

AddThis Social Bookmark Button
 
ЗЛОЧИНЦИ НАСТОЈЕ ДА ЗАТРУ АНТИФАШИСТИЧКЕ СПОМЕНИКЕ
уторак, 26 фебруар 2013 19:46

БАЊАЛУКА, 25. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Вандалским скрнављењем спомен-плоче Анти Бакотићу, вођи пробоја заточеника усташког логора смрти Јасеновац, злочинци су показали да им није важно коме су народу припадали антифашисти, већ да је неприхватљиво њихово антифашистичко опредјељење", оцијенио је предсједник Удружења "Јадовно 1941." Душан Басташић. 

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
Божићна СЗС акција у Крајини
понедељак, 25 фебруар 2013 15:50

Последња активност у склопу наше велике Божићне акције, завршена је протеклих дана испоруком помоћи за четири породице на подручју Лике и Далмације. Уз помоћ пријатеља организације са подручја Крајине ова акција је успешно спроведена у дело. Помогнуте су породице Траживук и Вујасиновић из околине Кистања, породица Ћалић из села Бргут код Бенковца и породица Ковачевић из околине Доњег Лапца.

 

Опширније: Срби за Србе

AddThis Social Bookmark Button
 
Можемо сви заједно за Жуниће!
четвртак, 21 фебруар 2013 16:18

Хуманитарна организација Срби за Србе наставља да обилази и помаже најугроженије вишечлане породице на Балкану. Тако је било и ове суботе, 9. фебруара 2013. године, када су чланови и пријатељи организације посетили породицу Жунић из околине Чачка. Ова породица карактеристична је по томе што је мајка Славица на свет донела једанаесторо деце!

 

Опширније: Срби за Србе

AddThis Social Bookmark Button
 
<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа