Вести

СЗС на Голији и Рогозни
четвртак, 26 јануар 2012 17:52

У недељу 22. jануара, активисти Хуманитарне организације Срби за Србе, подпомогнути пријатељима из Рашке области, успешно су спровели шесту велику акцију у Рашкој области. Овом приликом помогнуте су четири породице са Голије и Рогозне као и из Новог Пазара, са укупно 126.160 динара. Због лоших временских услова, планирани обилазак још две породице одложен је за следећу велику акцију.

 

Опширније: СРБИ ЗА СРБЕ

AddThis Social Bookmark Button
 
Немањићи Тићино: Посета породици Јокић - Дрињача
уторак, 24 јануар 2012 18:02

Током Божићних и Новогодишњих празника, са преседницом удружења "Наши Анђели" Валентином Бабић, посетили смо шесточлану породицу Жељка и Стојанке Јокић из Дрињаче општина Зворник. Жељко и Стојанка имају четири кћери (Милана, Милојка, Бојана и Милица) и живе у две собе изнад свлачионица фудбалског клуба дрињача.

 

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
СЗС: Нова донација за Осојане у Метохији
понедељак, 23 јануар 2012 15:30

Након молби упућених из Метохијског села Осојане ради набавке возила за потребе локалног Дома здравља, Хуманитарна фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине обезбедила је донацију у виду теренског возила за потребе збрињавања хитних случајева и потреба. Како би возило осигурали од поновне крађе арнаутских банди, Хуманитарна организација Срби за Србе у сарадњи са компанијом ЗЕДЕР обезбедила је најсавременији заштитни систем за ово возило што би требало да обесхрабри поновне покушаје крађе.

 

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
Немањићи у Божићној акцији: Породица Обачић
понедељак, 23 јануар 2012 15:15

Током одмора у отаџбини имали смо част да упознамо Валентину Бабић преседницу "Наши анђели", удружења породица са четверо и више деце, која нас је одвела да неколико угрожених породица којима смо уручили помоћ.
Деветочлана породица Раденка и Биљане Обачић, из Сопотника општина Зворник, и њихово седмеро деце (Марко, Тијана, Дарко, Милица, Негослав, Сашка и Никола) од којих шест школараца живе у тешким условима.

 

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
СЗС: Пакетићи и за пријатеље у Бојнику
понедељак, 23 јануар 2012 14:59

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су за време новогодишњих празника и породице Станковић и Николић из Бојника, породице којима је организација већ имала прилике да помогне, а и којима ће свакако наставити да помаже захваљујући подршци својих донатора и пријатеља. Том приликом дечици су уручени пакетићи, које је с великим задовољством обезбедила наша донаторка и представница СЗС Швајцарска Маја Ј.

 

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
Мора света земља да се чува и брани!
понедељак, 23 јануар 2012 14:54

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из САД и Србије спровели су 13. по реду хуманитарну акцију помоћи српским породицама на светој српској земљи – Косову и Метохији. У склопу велике Божићне акције коју организација спроводи широм Балкана, акценат је као и до сада стављен на јужну српску покрајину. Српски народ, и северно и јужно од Ибра, препуштен је Божијој вољи и заборављен од своје Отаџбине за коју се и даље бори, трпи и страда. Али није заборављен од своје браће!

 

Опширније: СРБИ ЗА СРБЕ

AddThis Social Bookmark Button
 
Пребиловци: Хуманост на дјелу
среда, 18 јануар 2012 17:57

Извештај: www.prebilovci.net


Планетарна хуманитарна организација Срба, покренула је и реализовала један од својих најзначајнијих пројеката- куповину трактора са неопходним прикључцима који је уручен седмочланој фамилији Миладина и Сојке Екмечић.


Бројни су пројекти које је покренула и довела до краја планетарна организација Срба препознатљива под именом Срби за Србе.

 

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
Божићна СЗС акција у Републици Српској
понедељак, 16 јануар 2012 19:31

Извештај: Пријатељи из Приједора, Република Српска


За Бадњи дан смо спровели још једну у низу успјешних акција. Овај пут план нам је био да новогодишњим пакетићима обрадујемо најмлађе чланове породица које смо до сада помагали, тако да смо већ десетак дана раније почели са прикупљањем средстава за ову акцију. Прикупљено је укупно 480 КМ и овом приликом желимо да се захвалимо свим нашим донаторима. Поред наших сталних донатора акцију су својим прилозима подржали и Кафе бар Тифани из Приједора, Гинеколошко-порођајни одјел приједорске болнице и навијачка група Алкохол бојс. Посебну захвалност дугујемо братству манастира Клисина, који су нас поджали и овај пут и кексари ''МИРА'' из Приједора, који су донирали већу количину слаткиша коју смо кроз пакетиће и подијелили.

 

Опширније: СРБИ ЗА СРБЕ

AddThis Social Bookmark Button
 
СЗС: Божићна акција и у дому Стаменковића
понедељак, 16 јануар 2012 17:19

Извештај: Стефан Јечменица

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Београда обишли су деветочлану породицу Стаменковић са Петловог брда. Том приликом уручена им је помоћ у виду комбинованог фрижидера (24.000 динара) и усисивача (4.700 динара). Деца су добила на поклон пакетиће и иконице.

 

AddThis Social Bookmark Button
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следећа > Крај >>

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа