Вести

ЗАХВАЛНОСТ СВИМА КОЈИ СУ ЈОШ УВЕК УСПРАВНИ
четвртак, 01 април 2010 16:37

После свега остаће чињеница да су 127 режимских посланика оставили ружан траг у историји српског народа а да је преко тристапедесет јавних личности и велика маса других грађана показала како се слободно, именом и презименом говори.

 

Центар за конзервативне студије, Српски сабор Двери и Институт за истраживање српских страдања у двадесетом веку захваљују се свим грађанима, свим јавним личностима, свим организацијама и установама које су имале родољубиве свести и грађанске храбрости да подрже наш Апел против срамне сребреничке резолуције која је пре два дана изгласана у Скупштини Србије.  Опширније

 

Изгласавање ове резолуције само гласовима режимских посланика говори о томе како је наш став био уједно и став највећег дела српске јавности.
Сребреничка резолуција остаје само траг у времену једног понижавања према спољним господарима и као одсуства достојанства садашњег политичког руководства Србије.
Она није темељ никаквог будућег помирења на Балкану већ само бразда будућих раздора и трајна стигма за будућа покољења оних који су је донели . Свима који су свој глас дали за наш Апел поново се захваљујемо што су показали да су спремни да се боре против неистине, неморала и квислинштва владајуће политичке касте.
Сви заједно смо били сведоци уплашености режима од наших гласова у толикој мери да су забранили свим електронским медијима да уопште извештавају о снази Апела и подршци коју је он добио.
После свега остаће чињеница да су 127 режимских посланика оставили ружан траг у историји српског народа а да је преко тристапедесет јавних личности и велика маса других грађана показала како се слободно, именом и презименом говори:

Председниче Србије, режимски посланици, режимска председнице Скупштине и сви министри СРАМ ВАС БИЛО!!!

Информативна служба Српског сабора Двери

 
AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Мејлинг листа

Архива


Српска мрежа